Room.subscribe(stream); not working for mac and even published room from mac will not be accessible

Hi All,

I strange and new problem coming for my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac & chrome)
    at other configuration system.

can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari

What version of licode are you using?On Thursday, March 12, 2015 at 3:52:57 AM UTC-6, atul tiwari wrote:

Friends,
It’s not the issue on mac but it’s the version of chrome. I checked on mac
that the version was updated that is 41.0.22 and windows it was 40. After I
updated the version of chrome on windows it stopped working. The video is
neither published nor subscribed.
So the conclusion is that on the updated version of chrome that 41 and
above there are some issues.

Please help. It’s urgent.

Thanks
Atul

On Tuesday, 10 March 2015 15:45:34 UTC+5:30, atul tiwari wrote:

Hi All,

A strange and new problem coming in my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac &
    chrome) at other configuration system.

Can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari

Starting with Chrome 41, the SDP parsing is a little more strict. If you’re
running a licode from before f010317
https://github.com/ging/licode/commit/f010317c3b041fcdde558a205708d76bcf48be3d,
then it will not work with Chrome 41+.–
Byron Clark

On Thu, Mar 12, 2015 at 5:52 AM, atul tiwari atulmca.13@gmail.com wrote:

Friends,
It’s not the issue on mac but it’s the version of chrome. I checked on mac
that the version was updated that is 41.0.22 and windows it was 40. After I
updated the version of chrome on windows it stopped working. The video is
neither published nor subscribed.
So the conclusion is that on the updated version of chrome that 41 and
above there are some issues.

Please help. It’s urgent.

Thanks
Atul

On Tuesday, 10 March 2015 15:45:34 UTC+5:30, atul tiwari wrote:

Hi All,

A strange and new problem coming in my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac &
    chrome) at other configuration system.

Can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"lynckia" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to lynckia+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Thanks Jeremy for your reply, I have updated my licode with latest version
and it is working now.

I need help for another issue facing with firefox:

For my licode application i need to move video div from one position to
other position for that we were moving innerHtml from one to other it is
working fine for chrome but it is failing for firefox (it shows loader with
black background, video object is there with src=“mediacode:…” but it is
not showing anyvideo).

Thanks
AtulOn Friday, 13 March 2015 03:04:39 UTC+5:30, Jeremy Noring wrote:

What version of licode are you using?

On Thursday, March 12, 2015 at 3:52:57 AM UTC-6, atul tiwari wrote:

Friends,
It’s not the issue on mac but it’s the version of chrome. I checked on
mac that the version was updated that is 41.0.22 and windows it was 40.
After I updated the version of chrome on windows it stopped working. The
video is neither published nor subscribed.
So the conclusion is that on the updated version of chrome that 41 and
above there are some issues.

Please help. It’s urgent.

Thanks
Atul

On Tuesday, 10 March 2015 15:45:34 UTC+5:30, atul tiwari wrote:

Hi All,

A strange and new problem coming in my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac &
    chrome) at other configuration system.

Can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari

Friends,
It’s not the issue on mac but it’s the version of chrome. I checked on mac
that the version was updated that is 41.0.22 and windows it was 40. After I
updated the version of chrome on windows it stopped working. The video is
neither published nor subscribed.
So the conclusion is that on the updated version of chrome that 41 and
above there are some issues.

Please help. It’s urgent.

Thanks
AtulOn Tuesday, 10 March 2015 15:45:34 UTC+5:30, atul tiwari wrote:

Hi All,

A strange and new problem coming in my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac & chrome)
    at other configuration system.

Can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari

Thanks Byron, I have updated my licode with latest version and it is
working now.

I need help for another issue facing with firefox:

For my licode application i need to move video div from one position to
other position for that we were moving innerHtml from one to other it is
working fine for chrome but it is failing for firefox (it shows loader with
black background, video object is there with src=“mediacode:…” but it is
not showing anyvideo).

Thanks
AtulOn Monday, 16 March 2015 00:07:44 UTC+5:30, Byron Clark wrote:

Starting with Chrome 41, the SDP parsing is a little more strict. If
you’re running a licode from before f010317
https://github.com/ging/licode/commit/f010317c3b041fcdde558a205708d76bcf48be3d,
then it will not work with Chrome 41+.


Byron Clark

On Thu, Mar 12, 2015 at 5:52 AM, atul tiwari <atulm...@gmail.com <javascript:>> wrote:

Friends,
It’s not the issue on mac but it’s the version of chrome. I checked on
mac that the version was updated that is 41.0.22 and windows it was 40.
After I updated the version of chrome on windows it stopped working. The
video is neither published nor subscribed.
So the conclusion is that on the updated version of chrome that 41 and
above there are some issues.

Please help. It’s urgent.

Thanks
Atul

On Tuesday, 10 March 2015 15:45:34 UTC+5:30, atul tiwari wrote:

Hi All,

A strange and new problem coming in my licode application

  1. I am not able to subscribe a published stream from a room while using
    (mac & chrome)
  2. Even not able to access stream published from environment(mac &
    chrome) at other configuration system.

Can any body help me regarding this it is working under multiple windows
environment but not for mac.

Thanks
Atul Tiwari


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"lynckia" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to lynckia+u...@googlegroups.com <javascript:>.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.